Indivo

Selamat datang. Welkom!

Ivo Schipper

Mijn naam is Ivo. Ik ben in 1983 geboren in mijn woonplaats Den Bosch en groeide op in Zaltbommel. Ik kom uit een Drentse en Indische familie.

Indo, Indisch
Ik heb veel meegekregen vanuit de Nederlands-Indische cultuur waarin ik ben opgegroeid. Ik ben dol op lemper, zie er jonger uit dan je denkt, heb platvoeten, speel gitaar, zing, masseer, een ingetogen karakter, veel in beweging, liefde voor de natuur, het avontuur, reizen, kanovaren, hangmat liggen, de pasar malam, de toko, gastvrijheid, rechtvaardigheid, respectvol, een sterke intuïtie en ik help mensen graag ontspannen.

De stille kracht
Rust staat centraal in alles wat ik doe. Ik voel dat ik altijd een puurheid, kalmte, sereniteit, vrede en liefde met mij mee draag. Ik krijg ook vaak te horen dat ik een rustpunt ben voor de ander. Daarnaast werk ik voornamelijk ’stilletjes’”, niet direct zichtbaar, maar wel merkbaar, indirect procesgericht en op de achtergrond.

Uomo universale
Ik ben vooral nieuwsgierig hoe iets (technisch) werkt, hoe de wereld en hoe de mens in elkaar steekt. Aan de lopende band ontstaan er dan vragen, ideeën en manieren voor verbetering. Misschien doet het je een beetje denken aan Leonardo da Vinci.

Indivo

Missie
Indivo staat sinds mei 2020 ingeschreven bij de Kvk als parttime ondernemer met als missie om meer rust en ontspanning te creëren in onze maatschappij.

Ontwikkeling
Momenteel worden er geen diensten verleent en is Indivo gestopt met het geven van stoelmassages. Er wordt wel wekelijks gewerkt aan de inhoud en vormgeving van de website.

Contact
Heb je een vraag, een opmerking, of lijkt het je interessant om in contact te komen, samen te werken, een passie te delen of ideeën uit te wisselen? Stuur dan een e-mail naar: ivo@indivo.nl, bel of whatsapp naar: 06-44151689.