Ivo over Indivo

Ivo Schipper

Vanuit mijn passie voor ontspanning, creatie, mensen en levenskunst, deel ik met liefde alles wat er door mij heen stroomt.

Net als Leonardo da Vinci ben ik heel nieuwsgierig, observerend, breed ge├»nteresseerd, leer ik graag van het leven, filosofeer ik erover, stel ik vragen, zoek ik antwoorden, ontstaan er veel idee├źn, en uit ik mezelf graag op creatieve wijze.

Uiteindelijk wens ik dat je hier niet voor mij bent, maar voor jezelf. Ik inspireer je graag, maar je zult het wel zelf moeten ontdekken.

Vrijheid, verbinding, de natuur, mindfulness, nondualiteit, gezondheid en alles wat ik heb meegekregen vanuit de Nederlands-Indische cultuur, staan hier centraal. Laat je inspireren en inspireer anderen!

I’ll show you how deep the rabbit hole goes

“Realiseer je dat alles met elkaar in verbinding is”

Leonardo da Vinci

“Er is geen weg naar geluk. Geluk is de weg”

Siddhartha Gautama Boeddha

“Er is alleen dit moment, het hier en nu”

Eckhart Tolle