Ivo Schipper-3

Ivo Schipper

In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in geluk, lichaam en geest, het ego, energie, leefstijl, vitaliteit, massage, meditatie, emoties, hoogsensitiviteit, mindfulness en non-dualiteit – een filosofie waarin het zelfbewustzijn centraal staat.

UNLP

Paul Smit

Zo verwerkte ik ook mijn eigen trauma’s. Mijn ervaring met hypospadie, operaties, schaamte en onzekerheid, in combinatie met HSP (tot mijn 30e nooit wat van gehoord), hebben heel veel invloed gehad op mijn ontwikkeling, mens-zijn en de keuzes die ik maakte.

Clipphanger

Arjen Slijp

UNLP

Paul Smit

Zo verwerkte ik ook mijn eigen trauma’s. Mijn ervaring met hypospadie, operaties, schaamte en onzekerheid, in combinatie met HSP (tot mijn 30e nooit wat van gehoord), hebben heel veel invloed gehad op mijn ontwikkeling, mens-zijn en de keuzes die ik maakte.

Clipphanger

Arjen Slijp