Ivo-schipper-burnout-depressie

Ivo Schipper

Ik kwam zen terug van Australiƫ en ging fulltime voor een Nederlandse bank werken. Zonder besef veranderde ik heel snel weer in een robot. Ik begon fysieke en psychische klachten te krijgen. Tevergeefs probeerde ik het nog bij een andere werkgever, maar ik liep na 1,5 jaar werken volledig vast in mezelf en relaties. Met een burn-out, depressie en levensvragen kwam ik thuis te zitten. Totaal uitgeput. Ik trok mij veel terug en zocht de stilte op om te relativeren en te ontspannen.

Na een lange donkere periode begon ik geleidelijk aan te ontwaken uit een droom, net als in de films The Matrix en Inception. Ik ervaarde steeds meer helderheid in mijn geest.

Tijdens therapie, coaching en trainingssessies ontdekte ik andere kwaliteiten van mezelf.

Wat wil je nog meer weten?