ivo-schipper-essentie

Ivo | Essentie

Het hele leven zie ik als een bewustzijn- en ontdekkingsreis. Daarom wil ik er zoveel mogelijk van leren en genieten. Dat kan alleen als ik er zin in heb, dus richt ik me alleen nog op de dingen die leuk zijn, waar ik blij van word en waar ik energie van krijg.

Ik geloof dat wij in de kern allemaal energetisch functioneren, op elkaar afstemmen, verbonden zijn met één en dezelfde bron, dat alles met elkaar in verbinding is, en dat ieder mens een unieke taak heeft meegekregen. Iets wat diep in ons geworteld zit en waar we mee geboren zijn. Zo voel ik ten diepste dat ik geboren ben om iets waardevols te creëren, iets te ontwikkelen, om levenswijsheid en boodschappen over te brengen, mensen te ondersteunen zichzelf te zijn – zijn wie we van nature zijn en thuis te voelen in jezelf.

In alles wat ik doe staat innerlijke rust en ontspanning centraal

De uitdaging zit in de menselijkheid, het omgaan met eigen gevoelens, gedachten en emoties. En iedereen heeft daarin zijn eigen bewustzijnsproces. Voor mij zit hier de kern van geluk, liefde, gezondheid en pure ontspanning. Uiteindelijk zit het allemaal in jezelf.

Om mijn bewustzijn te blijven verruimen, stel ik mezelf open, blijf ik nieuwsgierig en durf ik eigen overtuigingen en waarheden te heronderzoeken. Ik vind het een kunst om in verbinding te blijven met mezelf en het leven. Door mijn gevoel, mijn hart en de flow te volgen.

Wat wil je nog meer weten?