ivo-schipper-essentie

Ivo | Essentie

Het hele leven zie ik als een bewustzijn- en ontdekkingsreis waar je van mag genieten. Ik geloof dat wij allemaal energetisch functioneren, dat alles met elkaar in verbinding staat en we verbonden zijn met één bron. Ik geloof in holisme en de éénheid. Ik geloof ook dat ieder mens een unieke taak heeft meegekregen. Iets wat diep in ons geworteld zit en waar we mee geboren zijn. Zo voel ik ten diepste dat ik geboren ben om iets waardevols te creëren en om een boodschap over te brengen.

Welke boodschap? “Zorg dat je je thuis en ontspannen voelt in jezelf” Hoe dan? “Door te zijn wie je van nature bent”

Mijn taak? “Bij alles wat ik doe staat innerlijke rust en ontspanning centraal”

De uitdaging zit in de menselijkheid, het omgaan met eigen gevoelens, gedachten en emoties. En iedereen heeft daarin zijn eigen bewustzijnsproces. Voor mij zit hier de kern van geluk, liefde, gezondheid en pure ontspanning. Het zit allemaal in jou.

Om mijn bewustzijn te blijven verruimen, stel ik mezelf open, blijf ik nieuwsgierig en durf ik eigen overtuigingen en waarheden te heronderzoeken. Ik vind het een kunst om in verbinding te blijven met mezelf en het leven.

Ik volg graag de stroom van mijn gevoel, mijn hart, de energie, vreugde en liefde.

Meer lezen
Creaties