Ivo

home > Indivo

Indivo, één en al ontspanning

Op speelse en creatieve wijze draagt Indivo bij aan een hoger bewustzijn, rust, ontspanning, verbinding en de vrijheid om je pure Zelf te zijn. De mens, natuur, mindfulness en nondualiteit (advaita), staat centraal in alles wat Indivo doet.

Over Ivo

Welkom op mijn site. Mijn naam is Ivo Schipper. Je zou mij kunnen zien als een veelzijdig, rustig en artistiek persoon. Een actieve geest die graag zijn ideeën, eigenwijsheid, inspiratie, liefde en ervaring met de wereld wil delen. Een zenleraar die mindful en eenvoudig leeft, in rust en vrede, of een uomo universale, zoals Leonardo da Vinci. Maar wie ik in werkelijkheid ben, valt natuurlijk niet in woorden te beschrijven. Je mag het hier allemaal ervaren op jou manier. Leuk dat je geïnteresseerd bent!

Duizenden mensen voelden zich helemaal op hun gemak in mijn aanwezigheid en rol als stoelmasseur, gezondheidsadviseur, mindfulness leraar, zorgondersteuner in het ziekenhuis, op een zorgboerderij, gastheer in de horeca en bij sociaal-culturele instellingen, jeugdsupport, mentormaatje in het onderwijs, zwembegeleider voor gehandicapten, gitarist, zanger, dj, sporter, danser, kinderoppas, helpdesk medewerker, verhuizer, woningruimer, klusser, monteur, decorbouwer, elektrotechnicus, webdeveloper en vormgever.

Onderzoek ‘zelfinzicht’
Het leven, internet, youtube, sprekers, boeken, reizen…

Mindfulness based cognitive therapy
Civas

Voedingscursus
OERsterk, Richard de Leth

De EmotieCoach Methode + nondualiteit
EEC, Vera Helleman

Anatomie, pathologie en fysiologie
Wellness Academie, Mario Blokken

Stoelmassages
Mood Massages & HC Health

Jeugdsupport, mentoring in het onderwijs en tandem trainingen
Humanitas

11-daagse cursus
Vivofonto, Jolanda van Melis

Adres

Geert van Woustraat 40
5212 RK `s-Hertogenbosch

Contact

ivo@indivo.nl
0644151689

Kvk

77936701