Natuurlijk immuun

Kwaliteit van leven

Het nieuwe natuurlijk

“Er is niks mis met de natuur, maar wel hoe wij omgaan met onze eigen natuur”

De blinde vlek in deze gezondheidscrisis

Is het probleem niet een verzwakt immuunsysteem van de mens waardoor een virus kan toeslaan? Er zijn veel gezonde mensen. Zij hebben een gezonde immuunrespons om het coronavirus onschadelijk maken. Gevaccineerd of ongevaccineerd zegt niets over gezond of ongezond.

Kop

Verandering

Wij zijn onderdeel van de verandering. Er is een enorme tweedeling in de samenleving ontstaan. Niemand weet precies hoe het zit. We bestoken elkaar met mentale meningen en allerlei emoties. Er moet een derde weg zijn. Hoe willen wij met elkaar omgaan?

Open je geest

Een belangrijk onderdeel van de verandering in de wereld, is om open te blijven staan voor nieuwe inzichten. Een soort levenshouding dat je absoluut niets zeker weet en dat je bereid bent om nieuwe inzichten te overwegen.

Verbinding

Blijf in verbinding met elkaar. Neem een open en neutrale houding aan.

Verandering

Wat ik zeer interessant vind aan de huidige ontwikkelingen rondom het C-virus is dat er zoveel individuele meningen zijn. Zeer uiteenlopende meningen. We zijn alles behalve eenduidig. Wat weer weerspiegelt in de chaos die zich in de fysieke wereld afspeelt.

Daarmee krijgt een ieder van ons de kans individueel te kijken naar alle chaos die nu boven tafel ligt in plaats van onder het vloerkleed en daar de harmonie innerlijk in terug te vinden om vervolgens die harmonie te gaan leven in de keuzes die wij individueel maken. En daar wie weet, ooit als collectief eenduidig in worden…

Wat ik hier beschrijf is het principe van de natuurwet, de wet van aantrekking. Buitenwereld=Binnenwereld. Buitenwereld kan alleen veranderen als binnenwereld eerst veranderd. En om te zien hoe binnenwereld eruit ziet, kunnen we buitenwereld observeren áls binnenwereld. Dat is het begin van de ontwikkeling van ons als levenskunstenaars.

www.hetnieuwenatuurlijk.nl

Een andere kijk op corona

Sorry, het onderzoek “een brede kijk op Covid-19” is verwijderd.

Projecten > Covid-19