Ervaringen en verhalen

Een andere kijk op Covid-19

Ervaringen en verhalen

Overzicht | Volgende pagina

Ik maak een keuze voor mijn eigen lichaam

Remy Bonjasky
Voormalig kickbokser en eigenaar Bonjasky Academy

Je hoort het veel te weinig op TV, radio en in de kranten…

Remy: Ik maak een keuze voor mijn eigen lichaam, maar ik wil nog steeds bij de maatschappij horen. Nu moet ik voordat ik ergens naar binnen ga een coronapas laten zien.

Jij promoot graag vaccinatie. Ik promoot graag een andere lifestyle. Ik ben ontzettend gezond en heel veel mensen zijn dat gewoon niet. De coronapas is niet de oplossing. Ik denk dat we allemaal meer moeten denken aan ons immuunsysteem en lifestyle. Want daar valt nog wel wat winst te behalen. Zodra we allemaal dat prikje hebben gehad, doen we nog steeds alsof alles weer kan. Mensen moeten stoppen met roken, met drank naar binnen gooien en ongezond leven. Daar moet meer op gepromoot worden door de overheid, in plaats van handen wassen, vaccineren en anderhalve meter.

“Vaccineren en zelfs testen op corona kunnen voor Donovan dodelijk aflopen. Kan nergens meer heen”

Donovan Claessen
Patiënt met ernstige spierziekte

De 33-jarige Zoetermeerder heeft een zeldzame en ongeneeslijke spierziekte. Zelfs bijwerkingen van een griepprik kunnen einde oefening zijn. Al zou hij willen. Door zijn gezondheid is vaccineren een te groot risico vanwege mogelijke bijwerkingen. Zelfs testen is levensgevaarlijk.

Geen vaccinatie en geen test betekent dus geen coronatoegangsbewijs, waardoor hij aan huis is gekluisterd. Donovan heeft niet lang te leven.

“Als je je niet laat testen of vaccineren, ben je er niet meteen tegen”

Een verzameling van echte verhalen in een tijd van crisis en transformatie

Mike Verest, Leef Bewust Nederland
Magazine doordeogenvan

Verhalen van echte mensen die een duidelijk beeld schetsen hoe deze crisis door alle lagen van de samenleving wordt ervaren. Ik hoop dat deze verhalen herkenning, verbinding, inspiratie en liefde sturen naar iedereen die een exemplaar in handen heeft. Een betere wereld begint bij onszelf.

Website
leefbewust.nu/doordeogenvan

Stel je eens voor…

Massale druk- en prikdwang in Nederland

> Youtube: Leef Bewust Nederland

Stel jezelf kritische vragen

Terug naar de hoofdpagina?

Projecten > Covid-19 > Ervaringen en verhalen