Kritische vragen

Brede kijk op Covid-19

Kritische vragen

Overzicht

Vragen die je jezelf zou kunnen stellen als je op onderzoek gaat…

1. Waarom heeft de regering tot nu toe NIETS gedaan om een gezonde leefstijl (gezond eten, bewegen, afvallen, ontspannen, stoppen met roken..) te stimuleren? Waarom wordt er NIET ingezet op het verhogen van je eigen immuunsysteem? Waarom heeft covid-19 zoveel meer aandacht gekregen dan veel ergere ziektes zoals kanker, hart- en vaatziekten?

2. Waarom mogen we de 1,5 meter maatregel niet meer toepassen sinds de QR-maatregel? Wie hield zich eigenlijk nog aan de 1,5 meter maatregel? Wat is de wetenschappelijke onderbouwing of logica van het corona toegangsbewijs? Waarom konden niet gevaccineerden eerst wel naar het restaurant, café of bioscoop, en sinds het toegangsbewijs niet meer? En waarom mag je dan wel boodschappen doen en winkelen? Wat is hier de logica van?

3. Een vrouw mag vanwege borstkanker en een allergische reactie op het eerste vaccin NIET nog eens gevaccineerd worden. En nu? Moet zij zich continue 4 tot 5 keer in de week laten testen als ze haar kinderen begeleid met activiteiten? Ze heeft een auto, maar wie betaalt de benzine? En wanneer je corona hebt gehad en aantoonbaar antistoffen in je lichaam, uit meerdere wetenschappelijke studies al gebleken is dat de immuniteit na een natuurlijke infectie een betere bescherming geeft dan het vaccin. Waarom krijg je dan geen groen vinkje in je toegangsbewijs? Waarom is er geen focus op natuurlijke immuniteit?

4. Hoe gevaarlijk is het virus daadwerkelijk? Hoe groot is de kans dat mij iets overkomt of dat ik er aan overlijd? Wat zijn de risico’s van het vaccin op de korte en lange termijn? Welke doelgroepen lopen de meeste risico`s om ziek te worden en te overlijden? Behoor ik tot deze risicogroep? Ik leef bovengemiddeld gezond. Ik leef écht bewust, gezond en ontspannen door o.a. veel te sporten en goede voeding te eten. Ik heb een gemiddelde bmi. En jij?

5. Is het waar wat Hugo de Jonge allemaal zegt? Is het waar wat Hugo de Jonge en Mark Rutte allemaal adviseren? Komen zij hun afspraken na? Zijn ze voor jou nog geloofwaardig? Geloof jij dat alle keuzes en de maatregelen van het kabinet de beste keuzes zijn voor jouw gezondheid? Maak jij je zorgen om het beleid en de leugens van de ministers? Bekijk deze video. Waarom is de zorgcapaciteit nog niet opgeschaald? Waarom zijn er vele andere deskundigen het niet eens met de adviezen van het OMT? Wordt er wel goed geluisterd naar andere deskundigen buiten het OMT?

6. Hoe en wanneer is de financiële crisis ontstaan? Waarom zitten we in een financiële crisis? Werkt ons geldsysteem nog wel? Ben je op de hoogte van The Great Reset en de plannen van het WEF? Zou het iets met de gezondheidscrisis te maken kunnen hebben? Waar gaat het meeste geld naartoe? Wordt het geld goed gebruikt om de wereld beter te maken?

7. Is iemand die kritische vragen stelt, onderzoek doet om een goed beeld te krijgen van de werkelijkheid en anders tegen deze crisis aankijkt, daadwerkelijk een “complotdenker” of “wappie”?

Meer onderzoeksvragen?
Ga naar de website van Frank Boon | De Gouden Uil
www.degoudenuil.nl

Terug naar de hoofdpagina?

Projecten > Covid-19 > Kritische vragen