Over-ivo

Indo, Indisch, ivo

Samengevoegd: Indivo. Het zit verweven in mijn mens-zijn, de Nederlands-Indische cultuur waarin ik ben opgegroeid en wat ik heb meegekregen. Hoe? Ik eet graag samen, ben dol op lemper, gebruik een rijstkoker, zie er jonger uit dan je denkt (39), heb platvoeten, kom graag op de pasar malam en in een toko, ik hou van de natuur, muziek maken, kano varen, masseren, de hangmat, Indische gastvrijheid, ingetogen, makkelijk aanpassen, mensen goed aanvoelen, en mensen op hun gemak stellen.

De Stille Kracht

Ik heb een actieve geest, maar draag altijd een zuivere energie van kalmte, sereniteit en vrede met mij mee. Rust is altijd mijn basis. ‘Stiekem’ ben ik een rustpunt voor heel veel mensen. Daarnaast werk ik voornamelijk indirect procesgericht, op de achtergrond, “’stilletjes’”, niet direct zichtbaar, maar wel merkbaar.

Uomo universale

Mijn interesses en activiteiten lopen zeer uiteen. Ik ben super nieuwsgierig, leergierig, onderzoekend, een dromer (artistiek, idealist, bedenker, filosoof, verbeteraar) en een ontwikkelaar (bouwer, vormgever). Ik werk graag mee aan een betere dienstverlening, een beter mens en een betere wereld. In het verleden ben ik ook al dienstbaar geweest voor veel verschillende mensen, organisaties, projecten en in diverse rollen. Misschien doet het je een beetje denken aan Leonardo da Vinci.