Projecten-22

Muziek

Vanaf mijn jeugd begon ik met piano spelen. In mijn pubertijd ontdekte ik hoe je muziek kon mixen en produceren. En pas na mijn 30e leerde ik akoestisch gitaar spelen en zingen. Ik bewonder veel muzikanten en laat mij inspireren door verschillende muziekstijlen. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik neem je graag mee in mijn muzikale wereld.

Bewustzijn

Prachtige films als The matrix, Inception, Avatar, The green mile, Into the wild, The notebook en Tracks, zetten mij aan het denken over het leven. Wat is realiteit? Misschien droom ik wel? Zal er alleen leven op aarde zijn? Wat is vrijheid? Liefde? Geluk? Zoveel boeiende onderwerpen. Ik wil het leven, mezelf en de mensen beter begrijpen, dus ging ik op onderzoek uit.

Leefstijl

Energie is van levensbelang. Hoe energieker, hoe meer levenskracht. Vitaliteit is een zeer breed begrip. Het hangt van veel factoren af, omdat alles met elkaar in verbinding is. Ik streef naar een gezonde leefstijl en wil zoveel mogelijk genieten. Maar wat is gezond? Hoe vind ik balans? Hoe maak ik de juiste keuzes? Volg je energie en spring mee in de wereld van vitaliteit!

Creaties

Ik heb een passie voor het bedenken, maken, bouwen, creƫren, ontwikkelen en vormgeven van diverse dingen. Ik geniet van het ontwikkelingsproces en uit me graag op creatieve wijze. Mijn website heb ik bijvoorbeeld zelf ontwikkeld, evenals de foto van de straatartiest die met vuur speelde. Neem een kijkje in mijn creatieve brein.