Referenties

Referenties

Lees hier een aantal reacties van mensen uit mijn omgeving, vrienden, familie, collega`s, cliënten en bezoekers van mijn website. Wil je een reactie versturen? Graag ontvang ik die op dit mailadres: ivo@indivo.nl

Wauw, mooi mens! Ik word hier heel blij van.

Wat een inspiratie! Ik ga er even voor zitten. En wat goed dat je mensen aanspoort om zelf onderzoek te doen naar Covid. In plaats van jouw zienswijze aan te praten. Ik ben zelf al een diepgaand onderzoek gestart. Dus ik vind dat een hele mooie zet. Je voelt jouw hart en energie al door het lezen van je website. Complimenten. Mensen zoals jij heeft de wereld nodig om weer in balans te brengen. Thanks for being you! Dank voor je openheid op de site. Ik heb de link al doorgestuurd naar wat vrienden ter inspiratie.

Ilse
Bezoeker van Indivo.nl

Bedankt voor je betrokkenheid bij Humanitas.

Ik heb je ervaren als een betrokken vrijwilliger, die op tijd aan de bel trekt voor afstemming. Jouw vriendelijke en rustige manier zijn van grote waarde geweest voor de deelnemers en mede vrijwilligers van Humanitas. Tijdens de training heb ik je ervaren als een leergierig persoon die open staat voor feedback en actief meedoet met de groep. Jouw goede ideeën waren een waardevolle aanvulling op de training. Bedankt voor je inzet tot nu toe. Hopelijk mogen nieuwe deelnemers in de toekomst ook genieten van jouw oprechte aandacht.

Jacqueline Vermeulen
Coördinator Humanitas Tandem

Projecten > Referenties